

## Friday Schedule – Apologetics & Mars Hill Student Track

Time	Focus	Instructors	Location
7:15am – 7:45am (30 mins)	Breakfast		Dining Hall
7:45am – 8:15am (30 mins)	Welcome, Worship, Announcements (All Academy)		Bailey Center
8:15am – 9:00am (45 mins)	General Session #1 (All Students)	Ellen Alcazar	Dining Hall
9:15am – 10:30am (1 hour 15 mins)	Discussion & Practice	Danny Hinton, Noah Johnson, & Wayne Johnson	Crater of Diamonds Conference Room (Office)
10:45am – 12:00pm (1 hour 15 mins)	Discussion & Practice	Danny Hinton, Noah Johnson, & Wayne Johnson	Crater of Diamonds Conference Room (Office)
12:00pm – 1:00pm (1 hour)	Lunch		Dining Hall
1:00pm – 1:30pm (30 mins)	General Session #2 (All Students)	Alumni Panel	Dining Hall
1:30pm – 3:15pm (1 hour 45 mins)	Discussion & Practice	Danny Hinton, Noah Johnson, & Wayne Johnson	Crater of Diamonds Conference Room (Office)
3:30pm – 5:15pm (1 hour 45 mins)	Discussion & Practice	Danny Hinton, Noah Johnson, & Wayne Johnson	Crater of Diamonds Conference Room (Office)
5:30pm – 6:00pm (30 mins)	General Session #3: Vision for Debate (All Academy)	Debate Committee	Bailey Center
6:00pm – 8:30pm	Dinner & Social Activity		Dining Hall/Outside



## Saturday Schedule – Apologetics & Mars Hill Student Track

Time	Focus	Instructors	Location
7:30am – 8:00am (30 mins)	Breakfast		Dining Hall
8:00am – 8:30am (30 mins)	Worship & Announcements (All Academy–Bailey Center)		Bailey Center
8:30am – 9:00am (30 mins)	General Session #4: Vision For Speech & New Speech Ballots (All Academy)	Speech Committee	Bailey Center
9:15am – 10:30am (1 hour 15 mins)	Discussion & Practice	Danny Hinton, Noah Johnson, & Wayne Johnson	Crater of Diamonds Conference Room (Office)
10:45am – 12:00pm (1 hour 15 mins)	Discussion & Practice	Danny Hinton, Noah Johnson, & Wayne Johnson	Crater of Diamonds Conference Room (Office)
12:00pm – 1:00pm (1 hour)	Lunch		Dining Hall
1:15pm – 2:30pm (1 hour 15 mins)	Discussion & Practice	Danny Hinton, Noah Johnson, & Wayne Johnson	Crater of Diamonds Conference Room (Office)
2:45pm – 4:00pm (1 hour 15 mins)	Discussion & Practice	Danny Hinton, Noah Johnson, & Wayne Johnson	Crater of Diamonds Conference Room (Office)
4:15pm – 5:15pm (1 hour)	Open Discussion	Speech or Debate Committee	Crater of Diamonds Conference Room (Office)
5:30pm – 6:00pm (30 mins)	General Session #5 (All Students)	Lynda Sloneker	Dining Hall
6:00pm – 8:30pm	Dinner & Social Activity		Dining Hall