

Friday Schedule – Experienced Student Track

Time	Focus	Arkansas Oak Auditorium (Clapp)	Old Main Hangout (Clapp)	Mockingbird Nest (Clapp)	Hawksbill Cragg Hall (Dining)	Eureka Corner (Dining)
7:15am – 7:45am (30 mins)	Breakfast (Dining Hall)					
7:45am – 8:15am (30 mins)	Welcome, Worship, Announcements (All Academy–Bailey Center)					
8:15am – 9:00am (45 mins)	General Session #1 by Ellen Alcazar (All Students–Dining Hall)					
9:15am – 10:30am (1 hour 15 mins)	Speech & Debate Foundations	Interp Basics by Anna Plummer	Limited Prep Foundations by Sue Danielson & Ty Harding	Platforms: Hot Topics by Tasha Aschmutat & Allisha Speed	TP: Stock Issues & Net Benefits by Mary Winther	LD: Values are Key by Lynda Sloneker
10:45am – 12:00pm (1 hour 15 mins)	The Writing	Interps: The Perfect Piece by Anna Plummer	Experience Impromptu by Allisha Speed	Platforms: The Art of Rhetoric by Tasha Aschmutat	TP Case Writing by Alyssa Hayes	LD Case Writing by Danny Lyda & Lynda Sloneker
12:00pm – 1:00pm (1 hour)	Lunch (Dining Hall)					
1:00pm – 1:30pm (30 mins)	General Session #2 Alumni Panel (All Students–Dining Hall)					
1:30pm – 3:15pm (1 hour 45 mins)	Going Deeper in Speech & Debate #1	Speech Workshop 1 by Michelle Hawkinson			LD Resolution 1 by Alyssa Hayes	TP Resolution 1 by Sarah Carabelos, Andy Eltiste, & Braeden Farley
3:30pm – 5:15pm (1 hour 45 mins)	Going Deeper in Speech & Debate #2	Speech Workshop 2 by Michelle Hawkinson			LD Resolution 2 by Alyssa Hayes & Alyssa Sloneker	TP Resolution 2 by Sarah Carabelos, Andy Eltiste, & Braeden Farley
5:30pm – 6:00pm (30 mins)	General Session #3 Vision for Debate (All Academy–Bailey Center)					
6:00pm – 8:30pm	Dinner (Dining Hall) & Social Activity (Outside)					



Saturday Schedule – Experienced Student Track

Time	Focus	Arkansas Oak Auditorium (Clapp)	Old Main Hangout (Clapp)	Mockingbird Nest (Clapp)	Hawksbill Cragg Hall (Dining)	Eureka Corner (Dining)
7:30am – 8:00am (30 mins)	Breakfast (Dining Hall)					
8:00am – 8:30am (30 mins)	Worship & Announcements (All Academy–Bailey Center)					
8:30am – 9:00am (30 mins)	General Session #4 Vision for Speech & New Speech Ballots (All Academy–Bailey Center)					
9:15am – 10:30am (1 hour 15 mins)	Practical Skill Development	Interp: Body Language by Anna Plummer	How to Develop an Excellent Extemp by Sue Danielson	Platforms: Let the Ballot Be Your Teacher by Tasha Aschmutat	Conquering Cross-Ex by Ty Harding	Rhetorically Righteous Rebuttals by Colleen Enos & Danny Lyda
10:45am – 12:00pm (1 hour 15 mins)	Speech Delivery & Debate Practice	Interps: Beyond Blocking by Anna Plummer	Platform & Limited Prep Delivery by Allisha Speed	How to Research Part 1 by Larry Sparks & Caleb Tham	TP Practice Round 1 by David Alcazar, Sarah Carabelos, Andy Eltiste, & Kimberly Farley	LD Practice Round 1 by Alyssa Sloneker & Lynda Sloneker
12:00pm – 1:00pm (1 hour)	Lunch (Dining Hall)					
1:15pm – 2:30pm (1 hour 15 mins)	Speech & Debate Practice	Extemp Practice by Theresa Ellington & Ty Harding	Impromptu Practice & Round Feedback by Michelle Hawkinson	How to Research Part 2 by Ellen Alcazar & Braeden Farley	TP Practice Round 2 by Andy Eltiste, Colleen Enos, Kimberly Farley, & Caleb Tham	LD Practice Round 2 by Alyssa Hayes, Danny Lyda, Alyssa Sloneker & Lynda Sloneker
2:45pm – 4:00pm (1 hour 15 mins)	Club Life	Becoming a Leader in Your Club by Jeff Eschen	Mentoring Younger Students in Your Club by Theresa Ellington	Looking to the Future Alumni Panel		
4:15pm – 5:15pm (1 hour)	Open Discussion	Debate Committee Maggie Carabelos, Danny Lyda, & Larry Sparks	Speech Committee Tasha Aschmutat, Sue Danielson, Anna Plummer, & Allisha Speed			
5:30pm – 6:00pm (30 mins)	General Session #5 by Lynda Sloneker (All Students–Dining Hall)					
6:00pm – 8:30pm	Dinner & Social Activity (Dining Hall)					