

Friday Schedule – Parent & Coach Track

Time	Focus	Razorback Room (Parker)	Mt. Kessler Classroom (Parker)	Natural State Nook (Parker)	Crystal Bridges Gallery (Parker)	Ozark Oasis (Bailey)
7:15am – 7:45am (30 mins)	Breakfast (Dining Hall)					
7:45am – 8:15am (30 mins)	Welcome, Worship, Announcements (All Academy–Bailey Center)					
8:15am – 9:00am (45 mins)	General Session #1: Prayer by Allisha Speed (All Adults–Bailey Center)					
9:00am – 10:00am (1 hour)	Clubs	Running a Juniors Program by Tracy Mauldin & Emily Wurpts	Building a Legacy Club by Ellen Alcazar	Getting Your Club Started by Kimberly Farley & Michelle Hawkinson	Cultivating Character in Your Club by Colleen Enos	Running an Online Club by Janice Tham
10:15am – 11:30am (1 hour 15 mins)	Tournaments	Facilities & Logistics by Michelle Hawkinson	Ballot Push by Tammy Flood	Ballot Return by Wendy Eltiste	Principles of Tab by Wayne Johnson & Janice Tham	Directing a Tournament & Tournament Admin by Angela Childress
11:30am – 12:15pm (45 mins)	Lunch (Dining Hall)					
12:15pm – 12:45pm (30 mins)	General Session #2 Stoa Board Roundtable (All Adults–Bailey Center)					
1:00pm – 2:30pm (1 hour 30 mins)	Coaching Speech	Developing Platform Speeches with Impact by Lynda Sloneker	Coaching Interps: Perfect Pieces by Anna Plummer	Club Prep for Limited Prep by Sue Danielson & Ty Harding	Speech Basics by Tasha Aschmutat	Up your Feedback Game: Training Parent Coaches by Allisha Speed
2:45pm – 4:15pm (1 hour 30 mins)	Coaching Debate	Coaching LD With Multiple Resolutions by Danny Lyda & Larry Sparks	Why Debate? Train Club Parents to Coach Debate by Mary Winther	Propagating Parli by Colleen Enos		Coaching This Year's TP Rez by Maggie Carabelos & Ty Harding
4:30pm – 5:30pm (1 hour)	Open Discussion	LD Roundtable by Ty Harding, Danny Lyda, & Larry Sparks	TP Roundtable by Maggie Carabelos, Colleen Enos, & Mary Winther	Get to Know Stoa by Angela Childress, Theresa Ellington, Jeff Eschen, & Janice Tham	Speech Roundtable by Tasha Aschmutat, Sue Danielson, & Anna Plummer	Speech & Debate for Special Needs Kids by Kimberly Farley & Allisha Speed
5:30pm – 6:00pm (30 mins)	General Session #3 Vision for Debate (All Academy–Bailey Center)					
6:00pm – 8:30pm	Dinner (Dining Hall) & Social Activity (Outside)					



Saturday Schedule – Parent & Coach Track

Time	Focus	Razorback Room (Parker)	Mt. Kessler Classroom (Parker)	Natural State Nook (Parker)	Crystal Bridges Gallery (Parker)	Ozark Oasis (Bailey)
7:30am – 8:00am (30 mins)	Breakfast (Dining Hall)					
8:00am – 8:30am (30 mins)	Worship & Announcements (All Academy–Bailey Center)					
8:30am – 9:00am (30 mins)	General Session #4 Vision for Speech & New Speech Ballots (All Academy–Bailey Center)					
9:00am – 10:00am (1 hour)	Clubs	Getting Dads Involved by Wayne Johnson	Conflict Resolution for Club Leaders by Lynda Sloneker	Creating a Club Syllabus for Your Year by Angela Childress	Becoming a Prayerful Club by Allisha Speed	Fundraising for Your Club by Maggie Carabelos
10:15am – 11:30pm (1 hour 15 mins)	Tournaments	Parli & Extemp Proctoring by Ellen Alcazar & Theresa Ellington	Judge Orientation by Angela Childress & Ellen Alcazar	Hospitality by Maggie Carabelos	Judge Recruitment & Judge Greeting by Michelle Hawkinson & Tammy Flood	Issues, Investigations, and Adjudications by Sue Danielson & Colleen Enos
11:30pm – 12:15pm (45 mins)	Lunch (Dining Hall)					
12:15pm – 12:45m (30 mins)	General Session #5: Connection by Ellen Alcazar (All Adults–Bailey Center)					
1:00pm – 2:30pm (1 hour 30 mins)	Coaching Speech	The Heart of Apologetics by Danny Hinton	Structuring Your Speech Time & Drills by Tasha Aschmutat	Making Mars Hill Impactful in the Life of Your Student by Sue Danielson	How to Help Your Speech Student at Home by Allisha Speed	Pro Tips for Interps by Anna Plummer
2:45pm – 4:15pm (1 hour 30 mins)	Coaching Debate	Structuring Your Debate Time & Drills by Danny Lyda	Handling Evidence: Why It Matters & How to Do It by Larry Sparks	Dabbling with Debate by Colleen Enos	Coaching Cross-Ex by Ty Harding	Refining Rebuttals by Kimberly Farley
4:30pm – 5:30pm (1 hour)	Open Discussion	Stoa and Your Homeschool by Kimberly Farley	Opportunities for National Involvement by Angela Childress	Stoa's New Software by Tammy Flood & Janice Tham		Parli Roundtable by Colleen Enos, Ty Harding, Alyssa Hayes, & Parli Alumni
5:30pm – 6:00pm (30 mins)	General Session #6 Alumni Panel (All Adults–Bailey Center)					
6:00pm – 8:30pm	Dinner & Social Activity (Dining Hall)					