

Friday Schedule – First-Year Student Track

		-	
Time	Focus	Instructors	Location
7:15am – 7:45am (30 mins)	Breakfast		Dining Hall
7:45am – 8:15am (30 mins)	Welcome, Worship, Announcements (All Academy)		Bailey Center
8:15am – 9:00am (45 mins)	General Session #1 (All Students)	Ellen Alcazar	Dining Hall
9:15am – 12:00pm (2 hours 45 mins)	Introduction to Platform Speeches	Becky Kirkman & Trish Youmans	Buffalo River Zone (Elm)
12:00pm – 1:00pm (1 hour)	Lunch		Dining Hall
1:00pm – 1:30pm (30 mins)	General Session #2 (All Students)	Alumni Panel	Dining Hall
1:30pm – 3:30pm (2 hours)	Introduction to Interp Speeches	Grace Alcazar & Ellen Alcazar	Buffalo River Zone (Elm)
3:45pm – 5:30pm (1 hour 45 mins)	Introduction to Limited Prep Speeches	Sara Neufeld & Trish Youmans	Buffalo River Zone (Elm)
5:30pm – 6:00pm (30 mins)	General Session #3: Vision for Debate (All Academy)	Debate Committee	Bailey Center
6:00pm – 8:30pm	Dinner & Social Activity		Dining Hall/Outside



Saturday Schedule – First-Year Student Track

Time	Focus	Instructors	Location
7:30am – 8:00am (30 mins)	Breakfast		Dining Hall
8:00am – 8:30am (30 mins)	Worship & Announcements (All Academy–Bailey Center)		Bailey Center
8:30am – 9:00am (30 mins)	General Session #4: Vision For Speech & New Speech Ballots (All Academy)	Speech Committee	Bailey Center
9:15am – 12:00pm (2 hours 45 mins)	Principles of Debate	Braeden Farley & Alyssa Hayes	Buffalo River Zone (Elm)
12:00pm – 1:00pm (1 hour)	Lunch		Dining Hall
1:00pm – 3:00pm (2 hours)	Introduction to Team Policy Debate	Maggie Carabelos & Sara Carabelos	Buffalo River Zone (Elm)
3:15pm – 5:15pm (2 hours)	Introduction to Lincoln Douglas Debate	Alyssa Sloneker & Lynda Sloneker	Buffalo River Zone (Elm)
5:30pm – 6:00pm (30 mins)	General Session #5 (All Students)	Lynda Sloneker	Dining Hall
6:00pm – 8:30pm	Dinner & Social Activity		Dining Hall